Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 96-88

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 96-88

Η αδιάφορη Βαλένθια νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης (96-88) και έβαλε… φωτιά στην υπόθεση «4άδα» για τη φετινή Euroleague, με τρεις ομάδες (και τον Παναθηναϊκό) να ισοβαθμούν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι νυχτερίδες με σούπερ τους δύο «πύργους» της Ντούμπλιεβιτς και Πλάις και παίρνοντας πολλές βοήθειες από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν, σόκαρε την Ρεάλ Μαδρίτης, νικώντας την εντός έδρας με 96-88.

Οι νυχτερίδες με σούπερ τους δύο «πύργους» της Ντούμπλιεβιτς και Πλάις και παίρνοντας πολλές βοήθειες από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν, σόκαρε την Ρεάλ Μαδρίτης, νικώντας την εντός έδρας με 96-88. Κάπως έτσι, με ημιτελής ακόμα την 27η αγωνιστική έχουμε τριπλή ισοβαθμία Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίορις και Παναθηναϊκού με ρεκόρ 16-11. Ισοβαθμία που μπορεί να γίνει τετραπλή αν αύριο η Χίμκι νικήσει εκτός έδρας την ουραγό Εφές!

Στα του ματς τώρα, η Ρεάλ ποτέ δεν μπήκε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν σωστά και με καλή στόχευση και ήταν μπροστά στο σκορ στην συντριπτική διάρκεια του παιχνιδιού. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 46-40 υπέρ της Βαλένθια αλλά η διαφορά έφτασε στο +13’ μόλις στο 23’. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Βιντορέτα, δεν απειλήθηκαν ποτέ πραγματικά και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχτισαν με κόπο μέχρι το τέλος.

Η Βαλένθια στόχευσε μέσα στη ρακέτα με τους Ντούμπλιεβιτς και Πλάις να κάνουν πολύ καλό ματς, αλλά παράλληλα ήταν εξαιρετική και έξω από τα 6.75μ που σούταρε πολύ και καλά (15/30 – 50%).

Ο Πάμπλο Λάσο είδε τους ψηλούς της νομάδας του να χάνουν τις μάχες (Αγιόν, Ταβάρες και Ράντολφ) και ελλείψει Ντόντσις, έμειναν μόνοι να παλεύουν οι Τέιλορ, Τόμπκινς και Καμπάτσο, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 46-40, 70-60, 96-88

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ