Τιλί : «Πλήρης ομάδα η ΤΣΣΚΑ, θα παλέψουμε για τη νίκη»

Τιλί : «Πλήρης ομάδα η ΤΣΣΚΑ, θα παλέψουμε για τη νίκη»

Ο Κιμ Τιλί τόνισε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια πλήρης ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός θα παλέψει για να πάρει τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Κιμ Τιλί σχολίασε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (21/3, 19:00) λέγοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για τη νίκη κόντρα σε μια πλήρη ομάδα. Επίσης ο Γάλλος φόργουορντ των Πειραιωτών τόνισε πως είναι πανέτοιμος για το ματς, καθώς ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε.

«Η ΤΣΣΚΑ κάνει πολύ καλή σεζόν, είναι μια πλήρης ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, αλλά είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για τη νίκη. Εμείς θα κάνουμε ό,τι σε κάθε ματς, τίποτα διαφορετικό. Η άμυνα είναι η δύναμή μας και θα εστιάσουμε ξανά εκεί. Κάθε κατοχή είναι πολύ σημαντική για μας. Θέλουμε να παίξουμε ένα κλειστό και δυνατό ματς», ανέφερε ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ.

Για τη δική του αγωνιστική κατάσταση μετά τον μικροτραυματισμό που είχε το Σάββατο: «Είμαι έτοιμος, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Είμαι κοντά στο 100%, ίσως επειδή προπονιόμουν πολύ σκληρά να είχα αυτό το σφίξιμο», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ