ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός : Οι διαιτητές της αναμέτρησης

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός : Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 21/3 στις 19:00. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πρώτος διαιτητής του ματς θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και μαζί του ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ και ο Σλοβένος Σάσο Πέτεκ. Ο […]

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό, για την 26η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 21/3 στις 19:00.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πρώτος διαιτητής του ματς θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα και μαζί του ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ και ο Σλοβένος Σάσο Πέτεκ.

Ο Λαμόνικα έχει σφυρίξει σε δύο ματς των Πειραιωτών φέτος στην Εuroleague, στη συντριβή από την Μπασκόνια (86-54), ενώ ήταν διαιτητής στην τεράστια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (95-70) στο ΣΕΦ.

Όσο για τους άλλους δύο ρέφερι, ο Γκαρθία ήταν στην ήττα στη Βαμβέργη από την Μπάμπεργκ με 67-65, ενώ ο Πέτεκ στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 87-80 στο Φάληρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ