Ρίβερς : «Πρόβλημα στο ξεκίνημα, αλλά όταν μπήκαν τα σουτ βρήκαμε ρυθμό»

Ρίβερς : «Πρόβλημα στο ξεκίνημα, αλλά όταν μπήκαν τα σουτ βρήκαμε ρυθμό»

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν από τους καλύτερους παίκτες της νίκης του Παναθηναϊκού μέσα στη Μάλαγα με 90-79 και μετά το ματς στις δηλώσεις του στάθηκε στο κακό ξεκίνημα, αλλά και στα σουτ που όταν τελικά μπήκαν, έδωσαν την ώθηση στους πράσινους να πάρουν το προβάδισμα και τελικά τη νίκη.

Παρά το κακό ξεκίνημά του, ο Παναθηναϊκός βρήκε την ώθηση που χρειάζονταν από τον Κέι Σι Ρίβερς που με 6/10 τρίποντα έδωσε το σύνθημα της ανατροπής-νίκης μέσα στη Μάλαγα με 90-79.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίβερς στην κάμερα της NOVA:

«Είχαμε πρόβλημα στο ξεκίνημα. Δεν σουτάραμε καλά και είχαμε θέμα στο σκοράρισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο τα σουτ μπήκαν, βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε τελικά να φτάσουμε στη νίκη.

Τα σουτ βοήθησαν πολύ. Καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε καλά και γρήγορα την μπάλα, με κλειδί τον Νικ Καλάθη που ήταν πολύ καλός και κομβικός στο κομμάτι αυτό. Παίξαμε με συγκεκριμένο τρόπο, όπως πρέπει να παίζει ο Παναθηναϊκός. Βοήθησαν τα σουτ και η καλή άμυνα που ήταν η βάση για να έρθει αυτή η νίκη.

Πολύ σημαντικές οι νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ, αφού είναι πάντα δύσκολο να νικάς μακριά από το σπίτι σου στην Euroleague. Απομένουν 4 κομβικά μας ακόμα στα οποία θέλουμε πάσει θυσία τη νίκη. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας και να έχουμε ανάλογη εμφάνιση με αυτή του δεύτερου ημιχρόνου στη Μάλαγα. Θέλουμε τη νίκη, να προστατέψουμε την έδρα μας και να παίξουμε ανάλογα εκτός. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική από εδώ και πέρα, στην προσπάθεια μας να σιγουρέψουμε τη θέση μας στην 8άδα και τα play offs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ