Πασκουάλ : «Θα αποφασίσω αύριο αν θα παίξουν Πέιν και Τζέιμς»

Πασκουάλ : «Θα αποφασίσω αύριο αν θα παίξουν Πέιν και Τζέιμς»

Αύριο πριν το παιχνίδι με τη Χίμκι θα αποφασίσει ο Τσάβι Πασκουάλ εάν θα αγωνιστούν οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μόσχα η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Χίμκι (23/2, 19:00), έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA. Ο Καταλανός κόουτς του τριφυλλιού τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθείς παίκτες του, Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν και θα πάρει αύριο την απόφασή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχαμε χρόνο να προπονηθούμε και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν. Ήταν πολύ καλό που μπορέσαμε να προπονηθούμε όλοι μαζί και να φτιάξουμε κάποια συστήματα».

Αναφορικά με την Χίμκι, ο Τσάβι Πασκουάλ είπε: «Πρέπει να προσέξουμε τα πάντα. Είναι μια από τις καλύτερες αθλητικές ομάδες στην Ευρώπη και έχει και τον Σβεντ που είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όλοι οι παίκτες έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά. Οι επιθέσεις του Σβεντ μαζί με τις ασίστ φτάνουν το 50% αλλά όλοι είναι πολύ καλοί».

Σχετικά με τους Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν, ο Πασκουάλ ανέφερε: «Θα έρθουν μαζί μας και από εκεί και πέρα θα αποφασίσω αν θα παίξουν ή όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ