Βιντορέτα : «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Βιντορέτα : «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Ο Τσους Βιντορέτα τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη ενόψει της αναμέτρησης της Βαλένθια με τους Ερυθρολέυκους, ενώ αναφέρθηκε και στους Σπανούλη, Πρίντεζη και Στρέλνιεκς.

Το δύσκολο έργο που θα έχει η Βαλένθια κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε ο Τσούς Βιντορέτα, ο οποίος τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ μίλησε και για τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Στρέλνιεκς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός προπονητής: 

«Ξέρουμε πως πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης και μάλιστα στο γήπεδό της, όπου κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις τελευταία. Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ εύκολα την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Φενέρμπαχτσε και θα πάμε στο γήπεδο με το στόχο να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί από αυτές τις δύο πολές καλές ομάδες.

Πρέπει να είμαστε σκληροί και να παίξουμε δυνατή άμυνα, να κυριαρχήσουμε στη ρακέτα και να αποφύγουμε να δεχθούμε εύκολα καλάθια. Αυτές είναι οι βασικές αρχές που θα μας δώσουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, αλλά και στις επόμενες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ