Μπαρτσελόνα : Κάλεσε πίσω τον Βεζένκοφ ο Πέσιτς

Μπαρτσελόνα : Κάλεσε πίσω τον Βεζένκοφ ο Πέσιτς

Ο Πιέρ Οριολά ανέβασε πυρετό και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς κάλεσε εσπευσμένα πίσω τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ο οποίος είχε ενταχθεί στην προετοιμασία της Βουλγαρίας για τα δύο ερχόμενα προκριματικά ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Νωρίτερα από ότι περίμενε και αναμενόταν επέστρεψε στη Βαρκελώνη ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Με τον Πιέρ Οριολά εκτός λόγω πυρετού, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποφάσισε να καλέσει πίσω τον 22χρονο φόργουορντ, ο οποίος και θα συμπεριληφθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αποστολή για το εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (23/2, 22:00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Βεζένκοφ είχε πάρει άδεια από τους Καταλανούς προκειμένου να ταξιδέψει στη Βουλγαρία για τα δύο προκριματικά ματς της εθνικής του στο δεύτερο «παράθυρο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2019, κόντρα σε Τσεχία (23/2) και Φινλανδία (25/2). Κόντρα στους Τσέχους σίγουρα δεν μπορέσει να την ενισχύσει, με τους Βούλγαρους ωστόσο να ελπίζουν πως θα τον έχουν στη διάθεσή τους για το ματς με τους Φινλανδούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ