Ευρωλίγκα : Στους υποψήφιους MVP ο Καλάθης (vid)

Ευρωλίγκα : Στους υποψήφιους MVP ο Καλάθης (vid)

Το όνομα του Νικ Καλάθη βρίσκεται στην τελική οκτάδα των υποψηφίων για το βραβείο του MVP της σεζόν, όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα.

Ο Νικ Καλάθης πραγματοποιεί μια εκπληκτική σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το όνομα του βρίσκεται συνεχώς στην κουβέντα για το βραβείο του MVP. Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε σχετικό κείμενο και παρουσίασες τους βασικούς υποψηφίους για την εν λόγω διάκριση.

Η λίστα περιλαμβάνει 9 παίκτες που κάνουν τη διαφορά σε ομάδες που βρίσκονται εντός 8άδας ή κυνηγούν μία θέση σε αυτήν. Για τον Καλάθη αναφέρεται συγκεκριμένα: «Ο Νικ Καλάθης έχει πάρει στις πλάτες του τον 4ο Παναθηναϊκό Superfoods και οδηγεί την ομάδα του. Ο Καλάθης δεν είναι μόνο πρώτος στις ασίστ (8.5 κατά μέσο όρο) και στα κλεψίματα (1.7 κατά μέσο όρο), αλλά και στην αξιολόγηση. Η αναλογία ασίστ-λαθών (3.83 – 1) είναι η καλύτερη στη διοργάνωσης. Ο Καλάθης, σε τέσσερα ματς, έχει πετύχει τουλάχιστον τρία τρίποντα κι ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν κόντρα στην Εφές που έκανε ρεκόρ σεζόν με 42 στην αξιολόγηση. Είναι 4ος στη διοργάνωση σε ranking (18.9) και 9ος στο σκοράρισμα (14.5π.). Ο Καλάθης ήταν μάλιστα MVP του Νοεμβρίου στην Euroleague».

Αναλυτικά στη λίστα περιλαμβάνονται οι: Λούκα Ντόντσιτς, Νάντο Ντε Κολό, Τόκο Σενγκέλια, Αλεξέι Σβεντ, Γιαν Βέσελι, Μπραντ Ουαναμέικερ, Παούλιους Γιανκούνας, Νικ Καλάθης, Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ