Στην Ελλάδα ο Μάικ Τζέιμς

Στην Ελλάδα ο Μάικ Τζέιμς

Στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Μάικ Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς προσγειώθηκε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης (13/2) για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όλα έτοιμα για το μεγάλο comeback του 27χρονου γκαρντ ο οποίος μετά από 8 μήνες επιστρέφει στο τριφύλλι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός άσος πάτησε το πόδι του στη χώρα μας λίγο πριν τις 16:30 φανερά ευδιάθετος με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον υποδέχονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο αεροδρόμιο έδωσαν το παρών και κάποιοι φίλοι των πρασίνων που περίμεναν να καλωσορίσουν κι αυτοί με τη σειρά τους έναν από τους πιο αγαπητούς ξένους άσους που φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού την τελευταία δεκαετία.

Ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ, φορώντας κασκόλ του Παναθηναϊκού, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του ως (εκ νέου) παίκτης των πράσινων στην κάμερα της NOVA:

«Πάντα υποστήριζα την ομάδα. Είχα φύγει, αλλά επέστρεψα τώρα. Είχα μια δουλειά εδώ, που δεν την είχα τελειώσει. Είμαι εδώ για να την τελειώσω. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και μετά θα πάω στην προπόνηση. Μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου, μιλούσαμε και μέσα στη σεζόν. Ο Νικ μου έλεγε εδώ και καιρό να γυρίσω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν ωραία στο ΝΒΑ, ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, που ολοκληρώθηκε τώρα. Μου έλειψαν πολλά εδώ, είμαι κάπως κουρασμένος και δεν μπορώ να σκεφτώ. Νιώθω ωραία, ακόμα και ο αδελφός μου λέει ότι γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να σηκώσουμε το τρόπαιο, αυτό είναι το πλάνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ