Μάλαγα – Εφές 81-68

Μάλαγα – Εφές 81-68

Σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 81- 68 πήρε η Μάλαγα κόντρα στην Εφές στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ένα δικό της  παιχνίδι και μάλιστα στην έδρα της παραλίγο να χάσει η Ουνικάχα Μάλαγα κόντρα στην Εφές. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 81- 68 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και γι’ αυτό φέρει μεγάλη ευθύνη ο  Άνταμ Βαζίνσκι.

Ο ήρωας των Ισπανών όταν η μπάλα «έκαιγε» στο τέλος ήταν εκεί, πήρε δύσκολα σουτ και χάρη στα δικά του τρίποντα η Μάλαγα κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη και να διατηρήσει το δικαίωμα να περάσει στα play offs σε αντίθεση βέβαια με τους Τούρκους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και με τον Άνταμ Βαζίνσκι να κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα άφησαν αρκετά πίσω τους παίκτες της Εφές που είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα. Τα πράγματα στη συνέχεια δεν άλλαξαν με τους Ανδαλουσιάνους να συνεχίζουν να «πυροβολούν» με τρίποντα.

Ωστόσο, η αντίδραση από τους Τούρκους ήρθε και στο 36’ κατάφεραν να μειώσουν και στους δύο με τον ΜακΚόλουμ (67-65), με τον Βαζίνσκι όμως να ξαναπιάνει δουλειά. Με δύο τρίποντα-μαχαιριές επανέφερε τη διαφορά σε διψήφια τιμή με το 81-68 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 40-28, 63-55, 81-68

inner

inner

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ