Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 94-82

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 94-82

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μπαρτσελόνα που έχασε εκτός έδρας με σκορ 94-82 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ακόμη μία νίκη πήρε η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αυτή τη φορά το «θύμα» της ήταν η Μπαρτσελόνα με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται στο έπακρον την κακή κατάσταση των Καταλανών και να επικρατούν 94-82 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Πιέρ Τζάκσον, ο οποίος με με 18 πόντους και 5/7 τρίποντα «εκτέλεσε» την άμυνα των Ισπανών και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η Μακάμπι να επιβληθεί. Συμπαραστάτες του ήταν οι Νόρις Κόουλ (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και Αρτσιόμ Παραχούσκι (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Από την άλλη πλευρά ο μοναδικός παίκτης που διακρίθηκε ήταν ο Τόμας Ερτέλ, που κατέγραψε double double με 18 πόντους και 10 ασίστ, ωστόσο πέραν του Άντε Τόμιτς (14 πόντοι) δεν είχε κάποιον για βοήθεια.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, το τέλος του οποίου έδειχνε πως θα είχαμε θρίλερ (22-23) αν και η πορεία της αναμέτρησης έδειξε άλλα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μακάμπι έπαιξε καλύτερη άμυνα και περιόρισε τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα με κύριο εκφραστή τον Ερτέλ μπήκε και πάλι στο ματς, μειώνοντας. Όμως, στο τέλος οι γηπεδούχοι με τη βοήθεια του κόσμου τους πήραν «αέρα» αρκετών πόντων και διατήρησαν τη διαφορά μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 46-38, 65-61, 94-82.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ