Παναθηναϊκός : «Διαδικτυακός Πόλεμος» Γιαννακόπουλου και Τούρκων οπαδών

Παναθηναϊκός : «Διαδικτυακός Πόλεμος» Γιαννακόπουλου και Τούρκων οπαδών

Σε πόλεμο έχει αναδειχθεί η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους Τούρκους οπαδούς και τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα με καθημερινά ρεπορτάζ αναπαράγουν τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Η κόντρα είχε ξεκινήσει όταν ο Γιαννακόπουλος ανέβασε στον λογαριασμό του τις φωτογραφίες με τις δυο φάσεις όπου θεωρεί ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι οπαδοί μπήκαν και σχολίαζαν κι εκείνος ανέβασε νέα φωτό με ένα… αγγούρι. Τα ΜΜΕ του άσκησαν πολύ σκληρή κριτική αναφέροντας: «Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τη Φενέρμπαχτσε και έκανε άσχημη κίνηση».

Τα σχόλια των οπαδών αλλά και οι αναφορές από τα Τούρκικα ΜΜΕ, έφεραν νέα απάντηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τους Τούρκους όμως αυτή τη φορά να αντιδρούν ακόμα πιο έντονα.

Συγκεκριμένα η Fanatic χαρακτηρίζει προσβλητικά τα όσα λέει ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου προς τους Τούρκους οπαδούς, ενώ η El Mundo Deportivo αναφέρει πως «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απειλεί του Τούρκους οπαδούς».

Τα Τούρκικα ΜΜΕ αναπαράγουν παντού τη νέα τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στις κακές σχέσεις του ίδιου με τον Ζέλικο Ομπράντιοβιτς και κλείνει με μία απειλή προς τους Τούρκους οπαδούς που θα σχολιάσουν ξανά την οικογένειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ