Σπανούλης: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, είμαι πεινασμένος για τίτλους»

Σπανούλης: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, είμαι πεινασμένος για τίτλους»

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε μία πολύ ξεχωριστή συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, για την οικογένειά του, τη... σχέση των παιδιών του με τα Final Four, τους Ζήση, Παπαλουκά, τον Ολυμπιακό και τις... ορέξεις του!

Είναι ο απόλυτος σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το τοτέμ της Ευρωλίγκας και συνάμα το πρόσωπο της διοργάνωσης. Και είναι Ελληνας. Και παίκτης του Ολυμπιακού. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Βασίλη Σπανούλη. Εναν από τους διαχρονικούς «βασιλιάδες» του μπάσκετ στην Ευρώπη και τον κορυφαίο ηγέτη, όπως ψηφίστηκε από τους Γενικούς Διευθυντές των ομάδων που συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, όπου και μίλησε για πράγματα που δεν τον έχουμε συνηθίσει. Μίλησε για την οικογένειά του, τα παιδιά του, τη… σχέση των γεννήσεων με τα Final Four και τις κατακτήσεις της Ευρωλίγκας, τους κουμπάρους του Ζήση και Παπαλουκά, αλλά και τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που τον έχρισε απόλυτο ηγέτη της και ίδιος τη άλλαξε την ιστορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο κορυφαίος Ελληνας μπασκετμπολίστας…

Για τη μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Η οικογένεια είναι το νούμερο ένα για μένα. Προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να είμαστε μία χαρούμενη και περήφανη οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε πολύ όταν αρχίσαμε να κάνουμε παιδιά, αλλά το θέλαμε πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος της οικογένειας, όπως και η γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω μία τέτοια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε όλη μέρα με τα παιδιά και περνάμε τέλεια μαζί τους. Δεν περίμενα ποτέ να κάνω πέντε παιδιά, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι σίγουρα στη ζωή. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και χρειαζόμασταν μία μεγάλη οικογένεια».

Για το εάν τον άλλαξαν τα παιδιά του: «Σίγουρα, το να έχεις παιδιά σε κάνει περισσότερο ώριμο και υπεύθυνο. Για εμένα, η στήριξη της οικογένειάς μου με κάνει πιο δυνατό στο ψυχολογικό κομμάτι. Μου δίνει ώθηση και με βάζει σε καλή διάθεση. Όποτε γυρνώ από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να δω την σύζυγο και τα παιδιά μου. Αυτό είναι υπέροχο. Το να βλέπω την οικογένειά μου να χαμογελά μου «τραβά» όλα τα αρνητικά που μπορεί να έχουν συμβεί μέσα στην ημέρα».

Για την… παράδοση να πηγαίνει στο Final Four κάθε φορά που ένα παιδί του γεννιέται: «Δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα. Δεν σκέφτηκα πως θα πάμε στο Final Four γιατί γεννήθηκε ένα παιδί μου. Εγώ προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου, δεν δίνω βάση σε αυτά».

Για το εάν θα πίεζε τα παιδιά του να παίξουν μπάσκετ: «Αυτό γίνεται παντού, όμως δεν θα το κάνω εγώ, όπως δεν το έκαναν και οι γονείς μου σε μένα. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου και δεν θα το κάνω στο παιδί μου. Θα κάτσω πίσω, θα τον στηρίξω και θα τον απολαμβάνω κάθε φορά που παίζει».

Για τη σχέση του με τους Παπαλουκά και Ζήση: «Ο Θοδωρής και ο Νίκος είναι τρομεροί νονοί, το αγαπούν πολύ! Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς. Είμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί τους, παρά την απόσταση που υπάρχει».

Για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό και με αγαπούν, είναι μία εξαιρετική σχέση. Μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα και γι’ αυτό μένω εδώ. Είμαι Έλληνας και είναι σίγουρα πιο εύκολο να μεγαλώνω εδώ τα παιδιά μου. Αν έπαιζα αλλού, θα μετακόμιζε και η οικογένειά μου μαζί μου, όμως αγαπώ τον Ολυμπιακό και το να αποφασίσω να μείνω εδώ ήταν εύκολο. Είμαι πεινασμένος να κερδίσω περισσότερους τίτλους, θέλω να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου. Αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο».

Για το εάν θα κάνει κι άλλο παιδί: «Είμαι καλά με πέντε παιδιά, όχι άλλα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ