Πρίντεζης : «Είδαμε τι έκανε η Φενέρ πέρυσι, σημαντικοί οι ομαδικοί στόχοι»

Πρίντεζης : «Είδαμε τι έκανε η Φενέρ πέρυσι, σημαντικοί οι ομαδικοί στόχοι»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το ρεκόρ συμμετοχών του με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως τον ενδιαφέρουν μόνοι οι ομαδικοί στόχοι, ενώ αναφέρθηκε και στο παράδειγμα της Φενερμπαχτσέ την περσινή σεζόν.

Δεν ασχολήθηκε με το ρεκόρ συμμετοχών του με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος στάθηκε στους ομαδικούς στόχους των Ερυθρολεύκων, τονίζοντας ότι οι τίτλοι είναι αυτοί που τον κάνουν πιο χαρούμενο.

Παράλληλα, μίλησε για τη δομή της Ευρωλίγκας και αναφέρθηκε στο περσινό παράδειγμα της Φενερμπαχτσέ, η οποία ανέβασε την απόδοση της από τους 8 και μετά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πρίντεζης στην κάμερα της NOVA: 

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Καμιά φορά όταν χάνεις όπως στο τελευταίο παιχνίδι αν δεις ότι η διαφορά μεγαλώνει μετά αδικαιολόγητα ίσως το παρατάς. Οι 30π. δεν είναι κάτι ωραίο για εμάς. Θέλαμε να αντιδράσουμε. Η Μακάμπι μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι», και πρόσθεσε όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στη Χίμκι που ακολουθεί:

«Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη για να ανακάμψουμε μετά την Μπασκόνια. Τηρουμένων των αναλογιών μεγάλωσε το ροτέισιον. Αυτό είναι πολύ καλό. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε λιγότερο από 48 ώρες».

Για τα τρίποντα των Πειραιωτών: «Μπάσκετ είναι, όλα μπορούν να γίνουν. Σε μια καλή μέρα μπορεί να βάλεις παραπάνω σουτ ή μέρες που να είσαι άστοχος. Δεν χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι επειδή ήμασταν άστοχοι. Παίζουν ρόλο και τα εύκολα καλάθια και τα ριμπάουντ και ο αμυντικός προσανατολισμός».

Για τους δικούς του στόχους μετά το ρεκόρ συμμετοχών: «Επόμενος στόχος είναι να μπορώ να προσφέρθω στην ομάδα όσο μπορώ, να είμαι υγιής. Αν πάρουμε και τίτλους, αυτοί θα είναι οι στόχοι. Οι ομαδικοί στόχοι σε κάνουν περισσότερο χαρούμενο. Στην ηλικία που είμαι τώρα αυτοί με εκφράζουν».

Για τη δομή της Euroleague: «Η Euroleague είναι δομημένη έτσι, ώστε η ομάδα που θα κάνει ένα… πικ στους «8» έχει περισσότερους πιθανότητες. Είδαμε πέρυσι την Φενέρμπαχτσε. Δεν έκανε καλή χρονιά, έκανε ένα… πικ μετά τους «8» και πήρε το ευρωπαϊκό. Μακάρι να είμαστε φρέσκοι και υγιείς και να πάμε όλοι μαζί να το «παλέψουμε»».

Σχετικά με το αν περίμενε όταν ξεκινούσε την πορεία του στον Ολυμπιακό να φτάσει σε ένα τέτοιο ρεκόρ: «Όταν ξεκινάς μικρός δεν σκέφτεται τι θα γίνει στα 32-33. Έχω υπάρξει εντός και εκτός δωδεκάδας. Όλα σου έρχονται σιγά – σιγά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ