Μπάμπεργκ – Ζαλγκίρις Κάουνας 93-86

Μπάμπεργκ – Ζαλγκίρις Κάουνας 93-86

Μετά από πέντε σερί ήττες, η Μπάμπεργκ νίκησε με 93-86 τη Ζαλγκίρις Κάουνας, με τη ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Μετά από ένα ματς με έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, η Μπάμπεργκ επικράτησε στην Γερμανία της Ζαλγκίρις Κάουνας με 93-86 για την 18η αγωνιστική. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι πραγματοποίησε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο (ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο έτρεξε επιμέρους σκορ 27-17), τον Ογκουστιν Ρούμπιτ με 22 πόντους. Ξεχώρισαν και οι Νίκος Ζήσης και Ντάνιελ Χάκετ, που είχαν γεμάτη στατιστική και έκαναν πολλές δουλειές.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Λιθουανοί ήταν ανώτεροι, έχοντας το προβάδισμα την περισσότερη ώρα, για να προηγηθούν στα μέσα της τρίτης περιόδου με 44-51. Από εκείνο το σημείο όμως οι Γερμανοί άρχισαν την αντεπίθεσή τους. Με σπουδαία άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, περιόρισε αισθητά τους αντιπάλους τους και με ηγέτη τον Χάκετ που σημείωσε πολύτιμα καλάθια στα τελευταία λεπτα, προσπέρασαν με 87-82, 37’’ πριν το τέλος.

Το ματς πήγε στη «ρουλέτα» των βολών, εκεί όπου η ομάδα του Τρινκιέρι ήταν ψύχραιμη, φτάνοντας στο τελικό 93-86. Ετσι, μετά από πέντε ήττες στη σειρά, η Μπάμπεργκ χαμογέλασε, πηγαίνοντας το ρεκόρ της στο 7-11!

Στο 11-7 η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι… Ξεχώρισαν οι Μιλάκνις και Γουάιτ με 18 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 37-44, 64-61, 93-86

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ