ΜακΛιν : Πρόβλημα στη μέση για τον Αμερικανό

ΜακΛιν : Πρόβλημα στη μέση για τον Αμερικανό

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν αποχώρησε στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μακάμπι για τα αποδυτήρια, με πρόβλημα στην μέση του, έχοντας προλάβει να πετύχει 12 πόντους σε λεπτά!

Δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Ολυμπιακό, τα προβλήματα τραυματισμού. Αυτή τη φορά το πρόβλημα αφορά τον Τζαμέλ ΜακΛιν, οποίος αποχώρησε στον ερυθρόλευκο πάγκο στις αρχές το δεύτερου δεκαλέπτου του αγώνα με τη Μακάμπι.

Ο ΜακΛιν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην μέση και παρά το γεγονός ότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, τελικά μετέβη στα αποδυτήρια του ΣΕΦ για καλύτερη αντιμετώπιση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί μυϊκό σφίξιμο από ένα χτύπημα που δέχθηκε από τον Παραχούσκι. Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε κάποιες θεραπείες προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στο ματς, ενώ εξετάστκε και το ενδεχόμενο να του γίνει ένεση.

Τελικά ο άτυχος καλαθοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο, προκειμένου να μην επιβαρύνει την κατάστασή του. Πλέον κρίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ρωσία με τη Χίμκι, την ερχόμενης Πέμπτης (18/1).

Να πούμε πως ο ΜακΛιν ως το σημείο που αποχώρησε, ήταν μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του με 12 πόντους σε μόλις 5 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ