Παναθηναϊκός : Με Γιαννακόπουλο αναχώρησε για την Πόλη

Παναθηναϊκός : Με Γιαννακόπουλο αναχώρησε για την Πόλη

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε πριν από λίγη ώρα η αποστολή του Παναθηναϊκού, που θα αντιμετωπίσει αύριο τη Φενέρμπαχτσε για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε πριν από λίγη ώρα για την Κωνσταντινούπολη, όπου που θα αντιμετωπίσει αύριο (17/1, 19:45) τη Φενέρμπαχτσε για τη 18η αγωνιστική της Euroleague. Επικεφαλής είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ταξιδεύει με τους «πράσινους» θέλοντας να δείξει πως είναι κοντά τους και τους στηρίζει.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας:

«Κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση για εμάς. Μέχρι τώρα τα πάμε εξαιρετικά, αλλά όπως πάντα, αυτά είναι… παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Αντιμετωπίζουμε τη Φενέρμπαχτσε που είναι μια εξαιρετική ομάδα, θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και τα λάθη. Ξέρουμε πως η Φενέρ θα παίξει εξαιρετική άμυνα».

Για τις απουσίες των δύο ομάδων, τόνισε: «Δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει και ποιος όχι στον αντίπαλο, ξέρουμε τη δική μας κατάσταση. Ξέρουμε πως ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα παίξει, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια στο παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, ο Πασκουάλ είπε: «Είμαστε στη δεύτερη θέση γιατί το αξίζουμε μέχρι τώρα. Επίσης ο Νικ (σ.σ. Καλάθης), κάνει μια εξαιρετική σεζόν, όπως και πέρσι, συνολικά η ομάδα αξίζει τη δεύτερη θέση για τη δουλειά της. Όμως, τώρα, ξέρουμε πως τα υπόλοιπα 13 παιχνίδια που έχουμε στην κανονική περίοδο θα είναι αρκετά δύσκολα. Θα είναι δύσκολο να κερδίσεις τις άλλες μεγάλες ομάδες αλλά και εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, να πάμε βήμα-βήμα, να προετοιμάζουμε καλά τα παιχνίδια, να παίζουμε καλά και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μετά θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πολλά πράγματα».

Για τη «διαβολοβδομάδα» και τα ματς με Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ, ανέφερε: «Το πρόγραμμα είναι… απίθανο, αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε διπλά παιχνίδια με τη Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ, πιστεύω πως είναι κάτι πολύ δύσκολο».

Απών είναι ο Ματ Λοτζέσκι, που έμεινε στην Αθήνα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα του.

Δείτε παρακάτω photostory από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ