Με Γιαννακόπουλο στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Με Γιαννακόπουλο στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αρχηγό αποστολής θα αναχωρήσει αύριο (Τρίτη) για την Τουρκία ο Παναθηναϊκός, ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Με επικεφαλής της αποστολής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα ταξιδέψει (αύριο) ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη, για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση με ισχυρό συμβολισμό, θέλοντας να δείξει την πίστη του στους «πράσινους» και τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και ότι είναι δίπλα τους στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.
Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Γιαννόπουλος θα ηγηθεί της αποστολής για το κρίσιμο παιχνίδι, ακολουθώντας την ομάδα στο ξενοδοχείο, αλλά και στο γήπεδο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 2η θέση της Ευρωλίγκας, μαζί με τον Ολυμπιακό, με ρεκόρ 15-2, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο απόρθητο ΟΑΚΑ και θέλει να παραμείνει στον δρόμο των νικών και της κορυφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ