Eurocup : Προπονητής της χρονιάς ο Ομπράντοβιτς

Eurocup : Προπονητής της χρονιάς ο Ομπράντοβιτς

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στο Eurocup, με τον κόουτς της Λοκομοτίβ Κουμπάν να την οδηγεί αήττητη μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στο Eurocup κατέληξε στα χέρια του Σάσα Ομπράντοβιτς, σε μια αναμενόμενη εξέλιξη.

Κι αυτό διότι ο κόουτς της Λοκομοτίβ Κουμπάν την έχει οδηγήσει μέχρι τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την Νταρουσάφακα, με το απόλυτο των 20 νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

O Oμπράντοβιτς, στην δεύτερη σεζόν του στην «Λόκο», είναι ο πρώτος Σέρβος προπονητής που κερδίζει το βραβείο, ενώ από ελληνικής πλευράς την ίδια διάκριση έχουν πάρει ο Ηλίας Ζούρος με τον Πανελλήνιο το 2010 και ο Φώτης Κατσικάρης με την Μπιλμπάο το 2013.

Αναλυτικά οι νικητές του βραβείου μέχρι τον Ομπράντοβιτς:

Οκτάι Μαχμούτι (Τρεβίζο, 2009), Ηλίας Ζούρος (Πανελλήνιος, 2010), Αλεξάνταρ Πέτροβιτς (Τσεντεβίτα, 2011), Γιούρι Ζντοβτς (Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης, 2012), Φώτης Κατσικάρης (Μπιλμπάο, 2013), Αντρέα Τρινκιέρι (Ουνίκς Καζάν, 2014), Αίτο Γκαρθία Ρενέσες (Γκραν Κανάρια, 2015), Μαουρίτσιο Μπουσκάλια (Τρέντο, 2016) και Πέδρο Μαρτίνεθ (Βαλένθια, 2017).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ