Σάκοτα : «Έξτρα χρέος να σώσουμε μια γενιά»

Σάκοτα : «Έξτρα χρέος να σώσουμε μια γενιά»

Ο Ντούσαν Σάκοτα έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στο Ισραήλ (82-61) τονίζοντας πως οι μικροί παίκτες αξίζουν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Ο Σάκοτα μίλησε μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί του Ισραήλ στο ματς της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ. Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ της ΑΕΚ επεσήμανε ότι όλοι στην Εθνική έχουν χρέος να σώσουν τη γενιά των μικρότερων καλαθοσφαιριστών, ώστε να παίζουν σε υψηλό επίπεδο.
Ο Ντούσαν Σάκοτα είπε μετά το τέλος του αγώνα:
«Το πιο σημαντικό είναι πως κάναμε το 2Χ2. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, αλλά όλοι καταλαβαίνουν πως αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμάς. Από αύριο θα καταλαβαίνουμε αυτή την εμπειρία και θα καταλαβαίνουμε τι σημαίνει η Εθνική. Το πιο σημαντικό ήταν να ανταπεξέλθουμε στο άγχος.

Για εμάς ήταν πρωτόγνωρη. Κάναμε μια σπουδαία νίκη στην Αγγλία και αξίζουμε όλοι συγχαρητήρια. Έχουμε ένα έξτρα χρέος να σώσουμε μια γενιά. Αξίζουν οι μικροί να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και αν δεν το καταφέρουμε ο κόσμος θα έχει χρόνια να δει την Εθνική. Έτσι, κάναμε το πρώτο βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ