Εθνική Ελλάδας : Αποχαιρέτησε ο Μπουρούσης, στο Ηράκλειο η αποστολή

Εθνική Ελλάδας : Αποχαιρέτησε ο Μπουρούσης, στο Ηράκλειο η αποστολή

Καλάθης, ο Βουγιούκας και Θ. Αντετοκούνμπο θα ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, την ώρα που ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στην Κίνα.

Για το Ηράκλειο (με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα) ταξίδεψε από το Λέστερ η Εθνική μας ομάδα προκειμένου τη Δευτέρα (27/11, 17.00, ΕΡΤ) να αντιμετωπίσει το Ισραήλ. Ματς που θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πολύ ευχάριστο μετά την έστω και αγχωτική νίκη που πετύχαμε στην πρεμιέρα απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία με 95-92 στην παράταση.

Πλέον στο Ηράκλειο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει διαφορετικό ρόστερ εν μέρει, καθώς θα έχει στη διάθεσή του τους Νικ Καλάθη, Ίαν Βουγιούκα και Θανάση Αντετοκούνμπο. Αντιθέτως θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιάννη Μπουρούση που με 32 πόντους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί αγγλικού εδάφους.

Ο 34χρονος σέντερ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του το βράδυ της Παρασκευής (24/11), στο δείπνο της ομάδας. Παράλληλα ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία και την προσπάθεια και από το Λονδίνο αναχώρησε για την Κίνα όπου αγωνίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ