Με Σέρχιο Ροντρίγκεθ η προεπιλογή της Ισπανίας

Με Σέρχιο Ροντρίγκεθ η προεπιλογή της Ισπανίας

Με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ η προεπιλογή της Ισπανίας για το τρίτο παράθυρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας για το τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Μεταξύ των 24 ξεχωρίζει το όνομα του Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο επέλεξε επτά παίκτες από την Euroleague και έναν από το NBA, για τους αγώνες με την Σλοβενία στην Λιουμπλιάνα (28/6) και την Λευκορωσία στη Μάλαγα (1/7). Αυτός που ξεχωρίζει είναι οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ αλλά και ο φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ στις επιλογές βρίσκονται και οι Βίκτορ Κλαβέρ, Κίνο Κολόμ, Πιέρ Οριόλα και Σάντι Γιούστα.

Αναλυτικά οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού των «Φούριας ρόχας»: Αλμπέρτο Αμπάλδε, Πάμπλο Αγκιλάρ, Φράνσις Αλόνσο0, Βίκτορ Αρτεάγκα, Γιόναθαν Μπαρέιρο, Χαβιέρ Μπειράν, Ντάριο Μπριθουέλα, Βίκτορ Κλαβέρ, Κίνο Κόλομ, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ντάνι Ντιέθ, Χάιμε Φερνάντεθ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Νάτζο Γιόβετ, Πιερ Οριόλα, Οριόλ Παουλί, Τσάβι Ραμπασέδα, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Σεμπάς Σάιθ, Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ, Φραν Βάσκεθ, Έντγκαρ Βίσέδο, Γκίγιεμ Βίβες, Σάντι Γιούστα.

https://twitter.com/ACBCOM/status/1006460814038061056

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ