Μαυροειδής : «Θα είμαι πάντα εδώ για να βοηθήσω την Εθνική»

Μαυροειδής : «Θα είμαι πάντα εδώ για να βοηθήσω την Εθνική»

Πιστός στρατιώτης της Εθνικής δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος τόνισε πως κάθε φορά που θα καλείται θα είναι παρών ό,τι και να γίνει!

Έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδος όποτε τον χρειαστεί δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος τόνισε πως είναι υποχρέωση και τιμή για εκείνον να καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις νίκες με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία: «Δεν είχε να κάνει με τους αντιπάλους, αλλά πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Πολλά παιδιά γνωριζόμασταν από παλιά. Σίγουρα υπήρχε το άγχος του αποτελέσματος κάτι που φάνηκε στην αρχή των παιχνιδιών αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θα στεναχωρηθεί σε περίπτωση που δεν κληθεί στην Εθνική: «Επειδή είναι μια κουβέντα περίεργη αυτή. Εδώ είναι Εθνική. Είναι υποχρέωση και τιμή και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή να παίξεις για την Εθνική. Δεν έχω  κανένα πρόβλημα. Δεν είναι η προσωπική προβολή κανενός. Εδώ είμαστε για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα. Δεν θα πάρουμε μεταγραφή από την Εθνική. Το έχουμε χάσει αυτό τα τελευταία χρόνια με απουσίες και συμπεριφορές. Εγώ είτε μπορώ να περπατήσω είτε όχι θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την Εθνική αν με καλέσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ