Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία 75-70

Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία 75-70

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπορούση η Εθνική κατάφερε να επικρατήσει της Μεγάλης Βρετανίας με σκορ 75-70 στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν και δυσκολεύτηκε η Εθνική επικράτησε εντός έδρας με σκορ 75-70 της Μεγάλης Βρετανίας στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν στο τέλος ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος με κρίσιμα καλάθια συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Πιο καλά στο παιχνίδι μπήκαν οι Βρετανοί, με αποτέλεσμα οι παίκτες της Εθνικής να «τρέχουν» στην περισσότερη ώρα του αγώνα, προκειμένου να φτάσουν τους φιλοξενούμενους που ήταν μπροστά στο ημίχρονο με επτά πόντους (39-46).

Ωστόσο, από το τρίτο δεκάλεπτο και έπειτα έπαιξαν καλύτερη άμυνα, ανέβασαν την απόδοσή τους και με μπροστάρη τον Γιάννη Μπουρούση έφτασαν έξι λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης να είναι μπροστά (63-62).

Ακόμη και έτσι όμως οι Βρετανοί δεν είχαν σκοπό να τα παρατήσουν. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά η διαφορά κλάσης ήταν τέτοια ανάμεσα στις δύο ομάδες που «μίλησε» στο τέλος με τον Μπουρούση που πήρε φάουλ και με 1/2 βολές έγραψε το 67-67 λίγο πριν το τέλος.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού με δική του ενέργεια έβαλε μπροστά την Εθνική 47 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Ο Μπουρούσης έκρινε το τελικό αποτέλεσμα χάρη στις καλές του άμυνες και χάρη στην ευστοχία του από τις βολές φτάνοντας τους 15 πόντους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να έρθει το 75-70 με την Εθνική να κάνει το απόλυτο (τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς) στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 39-46, 56-58, 75-70.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ