Βασιλόπουλος: «Μόνο με γούρι δεν γίνεται η δουλειά»

Βασιλόπουλος: «Μόνο με γούρι δεν γίνεται η δουλειά»

Ο 34χρονος διεθνής μας άσος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Εσθονία τόνισε ότι ο αντίπαλος μπορεί να γίνει επικίνδυνος εφιστώντας την προσοχή σε όλους.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής κόντρα στην Εσθονία τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 (18:30) τόνισε ότι το Κλειστό Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) έφερε γούρι στην ομάδα αλλά χωρίς δουλειά και συγκέντρωση «δεν γίνεται δουλειά» και παράλληλα περιέγραψε τους Εσθονούς επισημαίνοντας ότι είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη.

Αναλυτικά όσα ανάφερε ο φόργουορντ της ΑΕΚ:

«Το γήπεδο του Ηρακλείου μάς έφερε γούρι το Νοέμβριο και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στα επόμενα δύο παιχνίδια. Όμως μόνο με γούρι μόνο δεν γίνεται η δουλειά, πρέπει να παίξουμε με πολλή συγκέντρωση. Το αν είμαστε έτοιμοι είναι σχετικό, γιατί υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί, έχουμε κάποια καινούρια παιδιά, υπάρχει και κόπωση, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε στο 100%.

Η Εσθονία είναι μια ομάδα που παίζει ελεύθερο και λίγο άναρχο μπάσκετ, που τρέχει πολύ και στηρίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ. Είναι από τις ομάδες που μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνες αν τις αφήσεις να βρουν ρυθμό, να νιώσουν άνετα και πιστέψουν πως μπορούν να σε κερδίσουν. Μετά τρέχεις και δεν προλαβαίνεις. Το παιχνίδι είναι νωρίς, αλλά θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο και θα καταφέρουμε να τους χαρίσουμε ένα όμορφο παιχνίδι και μια νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ