Η 12άδα της Εθνικής με την Εσθονία

Η 12άδα της Εθνικής με την Εσθονία

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανακοίνωσε την 12αδα για την αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών θα αντιμετωπίσει την Εσθονία την Παρασκευή (23/2) και τη Μεγάλη Βρετανία την Κυριακή (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» της FIBA και ο προπονητής της, Θανάσης Σκουρτόπουλος, γνωστοποίησε τους τρεις παίκτες που θα μείνουν εκτός 12άδας από το πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο και την 12αδα που θα παρατάξει στα επικείμενα παιχνίδια.

Έτσι, λοιπόν, η 12άδα της Εθνικής θα αποτελείται από τους: Γιάννη Αθηναίου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Χάρη Γιαννόπουλο, Νίκο Γκίκα, Λεωνίδα Κασελάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Μιχάλη Λούντζη, Δημήτρη Μαυροειδή, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Γιάννη Μπουρούση, Λευτέρη Μποχωρίδη και Ντούσαν Σάκοτα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε: «Δουλέψαμε εδώ με ηρεμία και αφοσίωση και αυτό μας βοήθησε να είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό. Απόλυτα έτοιμοι δεν μπορώ να πω ότι είμαστε, γιατί πρέπει οι παίκτες μέσα σε λίγες μέρες να διαγράψουν την ταυτότητα που έχουν μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι δύσκολο. Αλλά έχουμε κάνει καλή δουλειά και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

«Η Εσθονία παίζει με διαφορετικό στιλ από εμάς. Έχει ελαφρά παιδιά, δεν χρησιμοποιεί κλασικό σέντερ και παίζει πολύ με το περιφερειακό σουτ. Μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι αν τους το επιτρέψεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, δυνατοί σε όλες τις επαφές, να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ και από εκεί και μετά το ένα θα φέρει το άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ