Διαμαντίδης : «Υποψήφιος για Final Four o Παναθηναϊκός»

Διαμαντίδης : «Υποψήφιος για Final Four o Παναθηναϊκός»

O Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και υποστήριξε πως οι πράσινοι έχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο Final Four.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε δηλώσεις του στην εκπομπή Γκολ χωρίς σύνορα, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, που του έδωσε τόνωση στην ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Ο πρώην εμβληματικός αρχηγός του τριφυλλιού εξέφρασε την άποψη του για τους πράσινους και θεωρεί πως είναι ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους για την πρόκριση στο Final Four. Επίσης, μίλησε για τα όσα πέτυχε στην καριέρα του τόσο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με της Εθνικής ομάδας και τόνισε πως είναι ευλογημένος που κατάφερε ότι κατάφερε στην σπουδαία καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντίδη:

Για τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα πάει αρκετά καλά. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν κομβική, γιατί έδωσε μια τόνωση ψυχολογίας. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει καλά και είναι υποψήφιος για το Final Four. Δεν είναι εύκολο να πας εκεί, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει»

Για την καριέρα του είπε: «Είμαι ευλογημένος που έζησα αυτή την πορεία μέσα από τον αθλητισμό. Κρατώ τις ευχάριστες στιγμές, κατακτήσεις τροπαίων, την πορεία με την Εθνική και όσα ήμασταν τυχεροί και ζήσαμε μαζί της».

Για την Εθνική ομάδα: «Τα παιδιά που αγωνίζονται θέλουν το καλύτερο. Πρέπει να είμαστε όλοι με την Εθνική. Ό,τι και να κάνουν αυτά τα παιδιά είμαστε μαζί τους. Το μέλλον νομίζω θα είναι καλό για την Εθνική».

Για την Eurohoops Academy είπε: «Στόχος είναι να διδάξουμε σε αυτά τα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και να είναι καλοί φίλαθλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ