Παπαλουκάς : «Ο υγιής Ολυμπιακός θα είναι στο Final Four»

Παπαλουκάς : «Ο υγιής Ολυμπιακός θα είναι στο Final Four»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς εμφανίστηκε σίγουρος πως αν ο Ολυμπιακός παραμείνει υγιής κατά τη διάρκεια της σεζόν θα είναι η μία από τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Final Four στο Βελιγράδι.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Goal χωρίς σύνορα και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι στο Final Four της Ευρωλίγκα αν φυσικά αποφύγει ατυχίες και παραμείνει υγιής.

Επίσης ο πρώην παίκτης των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδος και υποστήριξε πως θα επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών αργά ή γρήγορα. Ο Παπαλουκάς στάθηκε και στην καριέρα του και τις ομάδες που αγωνίστηκε λέγοντας πως ήταν τυχερός και ευλογημένος που κατάφερε να ζήσει τόσες μοναδικές στιγμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Παπαλουκά:

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει μια σταθερότητα. Έχει αρχίσει πολύ καλά και παρότι είχε τόσο καιρό την έλλειψη του ηγέτη του έδειξε σοβαρότητα, βρήκε ακόμη και σε κακές βραδιές τρόπο να κερδίσει. Ο Βασίλης επέστρεψε και θα πάρει λίγο καιρό να βρει ρυθμό. Θεωρώ δεδομένο πως αν ο Ολυμπιακός παραμείνει υγιής θα είναι μία από τις τέσσερις ομάδες στο Final Four»

Για την Εθνική ομάδα: «Όλες οι ομάδες κάνουν τους κύκλους τους. Είναι εύκολο να βγεις και να κρίνεις, αλλά πρέπει να γνωρίζεις τα δεδομένα. Αργά ή γρήγορα θα ξανάρθουν επιτυχίες και η ομάδα αυτή θα είναι πάντα η επίσημη αγαπημένη».

Για την καριέρα του στο μπάσκετ: «Ήμουν τυχερός και ευλογημένος που έπαιξα στις ομάδες που έπαιξα και είχα αυτούς τους συμπαίκτες. Κρατώ το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι, το ασημένιο στην Ιαπωνία, τις Ευρωλίγκες με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και σημαντικές στιγμές όπως ότι επέστρεψα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι έζησα στο Ισραήλ και γνώρισα ανθρώπους».

Για την ενασχόλησή του στο κομμάτι των ακαδημιών: «Έχουμε επιλέξει να μείνουμε στο μπάσκετ με αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι άλλο από κάποια άλλη θέση. Βρήκαμε αυτό το χώρο για να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις του Eurohoops, είναι κάτι που έγινε με πολλή αγάπη και θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ. Ετοιμάζουμε ένα χριστουγεννιάτικο καμπ, 27-29 Δεκεμβρίου και 2-5 Ιανουαρίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ