Στο AegeanBall Festival ο Περπέρογλου (vid)

Στο AegeanBall Festival ο Περπέρογλου (vid)

Ο Στράτος Περπέρογλου είναι ο πρώτος επαγγελματίας παίκτης που θα δώσει το παρών στο 3ο LG AegeanBall Festival στη Σύρο.

Ο Στράτος Περπέρογλου επιστρέφει από το Ισραήλ στην Ελλάδα για το LG AegeanBall Festival. Ο Έλληνας φόργουορντ, θα βρεθεί στην μαγευτική Σύρο για να στηρίξει τον Γιώργο Πρίντεζη, να απολαύσεις τις ομορφιές του νησιού και να παίξει μπάσκετ με μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

Η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο LG AegeanBall Festival έχει ξεκινήσει και η αγωνία ανεβαίνει κατακόρυφα! Ποιοι θα είναι, άραγε, οι αστέρες που θα κοσμήσουν φέτος την ιστορική Πλατεία Μιαούλη; Ο Στράτος Περπέρογλου κάνει την αρχή!

Ο τρις Πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει από το Ισραήλ στην Ελλάδα για το LG AegeanBall Festival. Ο Έλληνας forward θα βρεθεί στην μαγευτική Σύρο για να στηρίξει τον Γιώργο Πρίντεζη, να απολαύσεις τις ομορφιές του νησιού και να παίξει μπάσκετ με μικρούς και μεγάλους.

Ο Στράτος Περπέρογλου έστειλε το μήνυμά του μέσω του www.aegeanball.gr:

«Γεια σας! Είμαι ο Στράτος Περπέρογλου και θα είμαι στο LG AegeanBall Festival που γίνεται στη Σύρο!

Η προσπάθεια που έχει κάνει ο Γιώργος και ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ σημαντική. Το σπουδαιότερο είναι ότι το Φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μ’ αρέσει πολύ το περιβάλλον και η αύρα που εκπέμπει η συγκεκριμένη προσπάθεια. Χαίρομαι πολύ που θα μπορέσω να συμβάλλω σ’ αυτή και θα αποτελέσω μέρος αυτής της τόσο όμορφης γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους για να παίξουμε μπάσκετ και να περάσουμε όμορφα. Τα λέμε σύντομα από κοντά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ