Ύστατο χαίρε στον Κώστα Πολίτη (pics)

Ύστατο χαίρε στον Κώστα Πολίτη (pics)

Το ελληνικό μπάσκετ μαζεύτηκε στο κοιμητήριο της Καισαριανής για να αποχαιρετήσει τον Ευρωκόουτς Κώστα Πολίτη, ο οποίος έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Τα παιδιά της Εθνικής ομάδας του 1987, του αριστουργήματος του Πολίτη, ήταν εκεί για να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον προπονητή, με τον οποίον έγραψαν την πιο χρυσή […]

Το ελληνικό μπάσκετ μαζεύτηκε στο κοιμητήριο της Καισαριανής για να αποχαιρετήσει τον Ευρωκόουτς Κώστα Πολίτη, ο οποίος έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Τα παιδιά της Εθνικής ομάδας του 1987, του αριστουργήματος του Πολίτη, ήταν εκεί για να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον προπονητή, με τον οποίον έγραψαν την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Νίκος Γκάλης πάντως απουσίαζε, αν και κυκλοφόρησε η φήμη ότι ίσως θα έδινε κι αυτός το «παρών».

Παρούσα ήταν σύσσωμη η σημερινή Εθνική ομάδα υπό τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο, η οποία μάλιστα συνόδευσε και το φέρετρο. Παρούσες και άλλες προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, παλιοί παίκτες, συμπαίκτες και φίλοι του εκλιπόντος.

Παρών ήταν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ