Νίκη Λευκάδας: Ανακοίνωσε την Ουίτνι Νάιτ

Νίκη Λευκάδας: Ανακοίνωσε την Ουίτνι Νάιτ

Η νησιώτικη ομάδα απέκτησε την 25χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ, που διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία και μάλιστα είχε αγωνιστεί στο EuroCup.

Την απόκτηση της Ουίτνι Νάιτ ανακοίνωσε η Νίκη Λευκάδας. Η νησιώτικη ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της την Αμερικανίδα, ύψους 1.90μ., που αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.

Η 25χρονη διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Ισλανδία και Ρωσία. Τη σεζόν 2016-2017 μάλιστα έπαιξε στο EuroCup με τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας. Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νίκη Λευκάδας, η Ουίτνι Νάιτ είναι μια «αξιόπιστη σουτέρ, εξαιρετικά αλτική και γρήγορη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Whitney Knight. H Αμερικανίδα αθλήτρια αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, είναι 25 ετών και έχει ύψος 1.90 μ.

Το 2016 είχε επιλεγεί στον δεύτερο γύρο του draft του WNBA από τους Los Angeles Sparks. Διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στην Ισπανία (Campus Promete), Ισλανδία (Breidablik) και στην Ρωσία (Spartak Moscow Region). Με την ρωσική ομάδα μάλιστα είχε συμμετάσχει στο EuroCup της σεζόν 2016-17.

Αξιόπιστη σουτέρ, εξαιρετικά αλτική και γρήγορη,  θα αποτελέσει και αυτή έναν ακόμα σημαντικό κρίκο της ομάδας που φτιάχνει ο Νίκος Δουβίτσας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ