Α1 Γυναικών: Φάρος-Ολυμπιακός το ζευγάρι των τελικών

Α1 Γυναικών: Φάρος-Ολυμπιακός το ζευγάρι των τελικών

Η ομάδα του Κερατσινίου νίκησε με 73-55 τον Πανιώνιο και προκρίθηκε στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κώστα Μίσσα.

Στους τελικούς της Α1 Γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, προκρίθηκε ο Φάρος Κερατσινίου. Η ομάδα του Λειβάδη το μεσημέρι της Κυριακής επικράτησε με 73-55 του Πανιωνίου, έκανε το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις 4 νίκες, ωστόσο, μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου. Αυτό στη περίπτωση του Ολυμπιακού με τον Φάρο σημαίνει ότι οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα χρειάζονται δύο ακόμα νίκη για να κατακτήσουν και το φετινό τίτλο, καθώς στη regular season είχαν κάνει το 2 στα 2 απέναντι στην ομάδα του Κερατσινίου. Ο Πανιώνιος από την άλλη, θα παίξει στον μικρό τελικό με αντίπαλο τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες, με τις δύο ομάδες στην κανονική περίοδο να έχουν από μία νίκη.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Φάρος έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 17-12. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, με την ομάδα του Λειβάδη να φτάνει στο +9 (26-35). Οσο περνούσε η ώρα η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς, με το τελικό 73-55 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 26-35, 33-59, 55-73

Πανιώνιος (Τσικληρας): Τσίκα, Σπαθάρου 12 (2), Τσιαδή, Χίλι 2, Σεμανιάκου 13(1), Θεοδωρομανωλάκη 7(1), Στεφανίδου 4, Παπαδοπούλου, Γρηγορίου 9 (2), Μπόνη 8 (2).

Φάρος Κερατσινίου (Λειβάδης): Γκριτζά 1, Γούναρη 11 (3), Παπαμιχαήλ 12, Μαγκλάρα 4, Κεχαγιά 11 (3), Δίελα 5(1), Τζόνσον 12(12 ριμπάουντ), Γουόκερ 17 ( 10 ριμπάουντ), Καρακασίδου, Αλεξανδρίδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ