Βετεράνοι Ελλάδας και Παπάγου ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον μικρό Χριστόφορο!

Βετεράνοι Ελλάδας και Παπάγου ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον μικρό Χριστόφορο!

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τον Α.Σ. Παπάγου και τους βετεράνους του συλλόγου σε ένα φιλικό, με σκοπό την οικονομική βοήθεια στον μικρό Χριστόφορο.

Την Tετάρτη 15/11 στις 6 μμ οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας (Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Πρέλεβιτς, Παπανικολάου, Γιαννούλης, Βούκτσεβιτς, Μπουντούρης, Χατζής, Λιαδέλης και πολλοί άλλοι με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη) φιλοξενούνται από τον Α.Σ. Παπάγου (Α2 Εθνική) και τους βετεράνους του (Υφαντής, Λογοθέτης, Αποσκίτης, Διαμαντόπουλος και άλλοι) σε ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τον αγώνα, θα διατεθούν μέσω του Οργανισμού «Φάρος Ζωής» για τον αγώνα ζωής του μικρού Χριστόφορου ενάντια στον παιδικό καρκίνο εγκεφάλου (DIPG) σε νοσοκομείο του Μεξικού.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

*Ο 5χρονος Χριστόφορος διαγνώστηκε με γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, έναν από τους σπανιότερους παιδικούς όγκους του εγκεφάλου. Το παιδί αυτή τη στιγμή ακολουθεί μια πρωτοποριακή θεραπεία για το DIPG, σε εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο στην πόλη Monterrey του Μεξικού (Institutode Oncología Intervencionista). Μία θεραπεία (ενδοαρτηριακός χημειοεμβολισμός σε συνδυασμό με ανοσοθεραπεία) με πολύ καλά και ελπιδοφόρα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

• Ενδεικτική Τιμή Εισιτηρίου: 10 € / Παιδιά: Ελεύθερη είσοδος
• Κλειστό Γήπεδο Παπάγου «Σαλούν»: Νευροκοπίου 4 (Δήμος Παπάγου – Χολαργού). Τηλέφωνο: 210 6548825

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ