Μπαρτσελόνα : Αγρίεψαν οι μπλαουγκράνα, ζεστάθηκε ο Βεζένκοφ

Μπαρτσελόνα : Αγρίεψαν οι μπλαουγκράνα, ζεστάθηκε ο Βεζένκοφ

Βρίσκει σιγά σιγά το ρυθμό της η Μπαρτσελόνα, που έχει διαρκώς πλέον τον Αλέξανδρο Βεζένκοφο μεταξύ των διακριθέντων της.

Σε τροχιά ανόδου αποδεικνύει ότι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο πέτυχε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά με το εμφατικό 101-77 στην έδρα της Χιπουθκόα για την 13η αγωνιστική της ACB.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Πέτερι Κόπονεν με 21 πόντους, ενώ ξεχώρισαν και οι Χάνγκα, Ναβάρο με 13 και 10 πόντους αντίστοιχα. Ειδική αναφορά θα κάνουμε στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ο οποίος παρουσιάζεται πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, καθώς εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει πλέον ο προπονητής του.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Άρη στα 22:52 λεπτά που έπαιξε πέτυχε 14 πόντους (με 2/2 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 1/2 βολή) ενώ παράλληλα είχε 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ ενώ δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος.

Εξάλλου η Μάλαγα νίκησε στην έδρα της τη Βαλένθια με 74-67, έχοντας κορυφαίο τον Νέντοβιτς με 14 πόντους, ενώ είδε τον Γκέόργκι Σερμαντίνι να πιάνει τις 100 συμμετοχές στην ACB (με Σαραγόσα, Ανδόρρα και Μάλαγα).

Από τις νυχτερίδες, 14 πόντους είχαν οι Βαν Ρόσομ και Ράφα Μαρτίνεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ