Λιμόζ : Άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρός της

Λιμόζ : Άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρός της

Σοκ για τη Λιμόζ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ με τον ερχομό του 2018, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Φρεντερίκ Φορτέ «έφυγε» σε ηλικία 47 ετών.

Θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εμφανίστηκε τις πρώτες ώρες του νέου έτους. Ο πρόεδρος της Λιμόζ, Φρεντερίκ Φορτέ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών. Ο Φορτέ υπέστη ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και δεν κατάφερε να επιζήσει.

Ο Φόρτε πρόκειται για μία εμβληματική προσωπικότητα στην Λιμόζ καθώς την υπηρέτησε ως παίκτης κατακτώντας την Ευρωλίγκα το 1993 και ως προπονητής, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην προεδρία της γαλλικής ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου μέσα από ποστάρισμά της στο twitter έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, χαρακτήρισε τον Φορτέ γενναίο και παθιασμένο με το μπάσκετ, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αποθανόντος.

«Σύσσωμη η ομάδα της Λιμόζ ανακοινώνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του προέδρου, Φρεντερίκ Φορτέ. Ο σύλλογος εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς τα παιδιά, την οικογένεια και τους συγγενείς του», ήταν το μήνυμα της ομάδας.

https://twitter.com/limogescsp/status/947607228323913728

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ