Γαλλία : Πρωταθλήτρια η Λε Μαν (vids)

Γαλλία : Πρωταθλήτρια η Λε Μαν (vids)

Η Λε Μαν διέψευσε τα προγνωστικά και κατέκτησε παλικαρίσια το πρωτάθλημα Γαλλίας, νικώντας μέσα στο Μονακό με 76-74 στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των πλέι οφ! Δώδεκα χρόνια μετά τον τελευταίο τίτλο της, η Λε Μαν ανέβηκε ξανά στην κορυφή, αφού κατάφερε να κερδίσει δύο φορές στο Πριγκιπάτο τη Μονακό, η οποία τελικά αποδεικνύεται… loser. […]

Η Λε Μαν διέψευσε τα προγνωστικά και κατέκτησε παλικαρίσια το πρωτάθλημα Γαλλίας, νικώντας μέσα στο Μονακό με 76-74 στον πέμπτο και τελευταίο τελικό των πλέι οφ! Δώδεκα χρόνια μετά τον τελευταίο τίτλο της, η Λε Μαν ανέβηκε ξανά στην κορυφή, αφού κατάφερε να κερδίσει δύο φορές στο Πριγκιπάτο τη Μονακό, η οποία τελικά αποδεικνύεται… loser.

Και φέτος, όπως και πέρυσι, ξεκίνησε ως μεγάλο φαβορί τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα όσο και στο BCL, όμως το τέλος της σεζόν τη βρήκε με άδεια χέρια.

Ο Τζάστιν Κομπς με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Λε Μαν στον πέμπτο τελικό, όμως λίγο έλειψε να αναδειχθεί σε μοιραίο, καθώς 9» πριν από τη λήξη έκανε λάθος κι έδωσε την ευκαιρία στον Λακόμπ να σουτάρει επιχειρώντας να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Αστόχησε όμως.

Ο Ρομέο Τράβις με 14 πόντους και ο Εϊτό με 11 ήταν επίσης καλοί για τη Λε Μαν, ενώ από τη Μονακό ο Λακόμπ πέτυχε 21 πόντους και πάλευε μόνος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ