Μάικ Τζέιμς : Κλείνει στην Αρμάνι Μιλάνο

Μάικ Τζέιμς : Κλείνει στην Αρμάνι Μιλάνο

Οπως επιβεβαιώνεται και από την Ιταλία, ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό πρέπει να θεωρείται ο Μάικ Τζέιμς. Όπως επιβεβαιώνουν πληροφορίες και από την Ιταλία, ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο με τις αποδοχές του να κυμαίνονται στα 1,8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Θυμίζουμε οτι εδώ και πολλές εβδομάδες η φημολογία για συμφωνία του 27χρονου καλαθοσφαιριστή με την ομάδα του Μιλάνου «φούντωνε» ολοένα και περισσότερο. Τελικά αποδείχθηκε ότι όπου υπάρχει… καπνός υπάρχει και φωτιά με τον Τζέιμς να συνεχίζει παραμένει στην Ευρώπη, αλλά να μετακομίζει στη γειτονική Ιταλία.

Ο ίδιος είχε ερωτηθεί αμέσως μετά το φινάλε του πέμπτου τελικού της Basket League για τη σχετική φημολογία γύρω από την Αρμάνι. Τότε είχε απαντήσει το εξής: «…το καλοκαίρι θα είμαι free agent, θα δούμε τι θα γίνει. Μπορώ να σου πω όμως ότι μισώ κάτι τέτοιες φήμες γιατί τα ακούνε οι ομάδες και μπορεί μια που σε θέλει, να μην κάνει πρόταση. Να θεωρείσαι δηλαδή στην αγορά ως παίκτης μιας ομάδας και οι υπόλοιπες να μην σε προσεγγίζουν. Για μένα, μην ακούτε κάτι. Είμαι free agent».

Ο Τζέιμς είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Κροατία και την ομάδα της Ζάγκρεμπ το 2012, για να συνεχίσει στην Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε το 2014 με τη φανέλα του Κολοσσόυ από τον οποίον αποχώρισε τον Δεκέμβριο για την Λαμποράλ Κούτσα. Στους Βάσκους παρέμεινε ως το 2016 και τη σεζόν 2016-17 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ παίζοντας για τους Φίνιξ Σανς και τους Πέλικανς, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 γύρισε και πάλι στους πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ