«Μαγικός» Ντόντσιτς, πήρε πίσω το πλεονέκτημα η Ρεάλ!

«Μαγικός» Ντόντσιτς, πήρε πίσω το πλεονέκτημα η Ρεάλ!

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι παίκτης-«ορχήστρα» η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε μέσα στη Βιτόρια τη Μπασκόνια με 83-76 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Ισπανίας. Ουσιαστικά η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας που της είχαν στερήσει οι Βάσκοι στο πρώτο ματς κι έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση […]

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι παίκτης-«ορχήστρα» η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε μέσα στη Βιτόρια τη Μπασκόνια με 83-76 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Ισπανίας.

Ουσιαστικά η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας που της είχαν στερήσει οι Βάσκοι στο πρώτο ματς κι έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το 4ο ματς της σειράς θα διεξαχθεί και πάλι στη Βιτόρια στις 19 του μηνός και αν χρειαστεί και 5ος τελικός, τότε θα πραγματοποιηθεί επί μαδριλένικου εδάφους.

Οσο για τον Ντόντιτς, ο Σλοβένος σταρ της βασίλισσας, είχε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ πολύτιμη συμβολή είχαν ο Τζέσι Κάρολ και Τρέι Τόμπκινς με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Από πλευράς Μπασκόνια, ο Μπομπούα ήταν εκείνος που ξεχώρισε με 17 πόντους, ωστόσο δεν είχε ιδιαίτερη βοήθεια από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.



ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ACB

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ