Προβάδισμα τίτλου η Ζαλγκίρις, «λύγισε» τον σούπερ Λουκά

Προβάδισμα τίτλου η Ζαλγκίρις, «λύγισε» τον σούπερ Λουκά

Η Ζαλγκίρις Κάουνας κατάφερε να πάρει τον τρίτο τελικό του λίθουανικού πρωταθλήματος απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, η Ζαλγκίρις επικράτησε στο Κάουνας της Λιέτουβος Ρίτας, με 90-80 και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Λιθουανίας.

Ελληνας σέντερ είχε 19 πόντους με 9/10 βολές, 2/6 δίποντα και 2/5 τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής. Απέναντί του όμως ο Λουκάς είχε τον εξαιρετικό Μπράντομ Ντέιβις που σημείωσε 27 πόντους (8/12 δίποντα) και κατέβασε 7 ριμπάουντ, οδηγώντας τους γηπεδούχους σε νίκη.

Από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξεχώρισαν και οι Ουλάνοβας, Ουάιτ και Γιανκούνας με 15, 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Η Ζαλγκίρις, παρά το κάκιστο ποσοστό της στα τρίποντα (4/15) ήταν… φωτιά στα δίποντα με 26/37, δηλαδή ποσοστό 70%, αλλά και 26/28 βολές!

Το επόμενο ματς της σειράς διεξάγεται στην έδρα της Λιέτουβος και συγκεκριμένα στις 16 του μηνός, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ