Three-peat και με τη Φενέρ ο Ομπράντοβιτς

Three-peat και με τη Φενέρ ο Ομπράντοβιτς

Η Φενερμπαχτσέ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Τουρκία και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέκτησε τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για δεύτερη φορά μετά από τον Παναθηναϊκό.

Η Τόφας αποδείχθηκε… παιχνιδάκι στα χέρια της Φενερμπαχτσέ στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν δυσκολεύτηκε ούτε στον πέμπτο αγώνα της σειράς, που έγινε στην έδρα της, και με τη νέα νίκη της (94-64) και συνολικό σκορ 4-1 πέτυχε το three-peat.

Κατέκτησε δηλαδή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην Τουρκία και για τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια, επιβεβαιώνοντας την παντοδυναμία της στα χρόνια του Ζοτς. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, πετυχαίνει three-peat με δεύτερη ομάδα στην καριέρα του, μετά από εκείνα που είχε πετύχει την προηγούμενη δεκαετία με τον Παναθηναϊκό. Την ημέρα μάλιστα που έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα για να αποχαιρετήσει συγκινημένος τον αγαπημένο του Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου έκανε το… κομμάτι του στον τέταρτο τελικό με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Μπραντ Ουαναμέικερ πρόσθεσε άλλους 11, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε 6 πόντους και 8 ασίστ.

Ο Πιέρια Χένρι με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν και πάλι ο μόνος διασωθείς από την Τόφας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ