Με Μακ Φάντεν η Γεωργία

Με Μακ Φάντεν η Γεωργία

Ο Ταντέους Μακ Φάντεν της Κύμης, που πήρε πρόσφατα στα χέρια του το γεωργιανό διαβατήριο, είναι το νέο πρόσωπο στις κλήσεις του Ηλία Ζούρου για τα δυο παιχνίδια που θα δώσει στο τέλος του μήνα η Εθνική Γεωργίας με αντιπάλους τις Σερβία και Αυστρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο Μακ Φάντεν θα […]

Ο Ταντέους Μακ Φάντεν της Κύμης, που πήρε πρόσφατα στα χέρια του το γεωργιανό διαβατήριο, είναι το νέο πρόσωπο στις κλήσεις του Ηλία Ζούρου για τα δυο παιχνίδια που θα δώσει στο τέλος του μήνα η Εθνική Γεωργίας με αντιπάλους τις Σερβία και Αυστρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο Μακ Φάντεν θα πάρει τη θέση του Μάικ Ντίξον, ο οποίος έπαιξε στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ, αλλά τώρα δεν είναι διαθέσιμος.

Ο Ζούρος κάλεσε και τον Τόρνικε Σενγκέλια της Μπασκόνια, μέλος της καλύτερης πεντάδας της φετινής Ευρωλίγκας, και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι της Μάλαγα, στους οποίους ασφαλώς ποντάρει πολλά. Αντίθετα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζάζα Πατσούλια, ο οποίος μετά το Ευρωμπάσκετ αποσύρθηκε από την Εθνική.

Οι κλήσεις του Ηλία Ζούρου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ