Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 67-65

Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 67-65

Η Μπαρτσελόνα μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες, απάντησε στην Μπασκόνια την οποία νίκησε με 67-65 μέσα στο Palau Blaugrana και ψάχνει άλλη μια νίκη για να φέρει την ημιτελική σειρά στα ίσια.

Με την Μπασκόνια να έχει εκμεταλλευτεί πλήρων το πλεονέκτημα έδρας, με δύο νίκες, το ματς στην έδρα της Μπαρτσελόνα είχε χαρακτήρα… τελικού για τους Καταλανούς, αφού σε περίπτωση ήττας, η Μπασκόνια περνούσε στα τελικά όπου περιμένει ήδη η Ρεάλ.

Το ματς στο Palau Blaugrana ήταν ένα σκληρό ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει σοβαρό προβάδισμα. Στο τέλος οι παίκτες του Πέσιτς όμως έδειξαν πιο ψύχραιμοι και με καλύτερες επιλογές και με ηγέτη τον Τόμιτς (15π/7 ριμπ) και τον Χάνγκα να δίνει σημαντικές βοήθειες (10π/5 ριμπ) πήραν τη σημαντική νίκη με 67-65.

Η επόμενη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς θα γίνει και πάλι στην Βαρκελώνη όπου αν η Μπασκόνια νικήσει πάει στους τελικούς, ενώ σε περίπτωση νίκης της Μπαρτσελόνα, η σειρά μεταφέρεται για άλλο ένα ματς στη Χώρα των Βάσκων.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 31-33, 46-45, 67-65

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ