Ζορίστηκε, αλλά έκανε το 2-0 η Ρεάλ

Ζορίστηκε, αλλά έκανε το 2-0 η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με τα… χίλια ζόρια την Γκραν Κανάρια (92-83) στον δεύτερο ημιτελικό της ACB και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Γκραν Κανάρια έπαιξε πολύ καλά μέσα στη Μαδρίτη και την έδρα της Ρεάλ. Με καλύτερους παίκτες τους Μπάλβιν (13π/8 ριμπ), Έρικσον (12π) και Ραντίσεβιτς (11π) αλλά παίρνοντας λύσεις στο σκοράρισμα από αρκετούς ακόμα κόντραρε για 30 λεπτά τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ίσια αφού έφτασε να προηγείται μέχρι και με 7 πόντους.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως η ποιότητα των πρωταθλητών Ευρώπης «μίλησε» και όλα πήραν τη φυσιολογική τους πορεία. Ντόντσιτς (14π/7 ριμπ/7 ασίστ), Αγιόν (12π/7 ριμπ/5 ασίστ) και Σέρχιο Γιούλ (13π) τράβηξαν το κάρο από τη λάσπη και τελικά η Ρεάλ επικράτησε με 92-83. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στις νίκες και πλέον θέλουν μία ακόμη για να περάσουν στον τελικό.

Τα δύο επόμενα ματς διεξάγονται στην έδρα της Γκραν Κανάρια, με το πρώτο να πραγματοποιείται την ερχόμενη Πέμπτη. Φυσικά να νικήτρια αναδειχθεί η βασίλισσα, τότε θα δεν θα χρειαστεί τέταρτο παιχνίδι καθώς θα περάσει στους τελικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ