VTB : Βίοι αντίθετοι για Μπαρτζώκα, Πρίφτη

VTB : Βίοι αντίθετοι για Μπαρτζώκα, Πρίφτη

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα κέρδισε για δεύτερη φορά την Κουμπάν και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους ημιτελικούς της VTB. Αντίθετα η Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη έχασε στο Νίζνι Νόβγκοροντ και η δική της σειρά είναι πλέον ισόπαλη 1-1. Στη Μόσχα ο Σβεντ είχε πολλά κέφια και με 32 πόντους (αλλά και 2/11 τρίποντα) […]

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα κέρδισε για δεύτερη φορά την Κουμπάν και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους ημιτελικούς της VTB. Αντίθετα η Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη έχασε στο Νίζνι Νόβγκοροντ και η δική της σειρά είναι πλέον ισόπαλη 1-1.

Στη Μόσχα ο Σβεντ είχε πολλά κέφια και με 32 πόντους (αλλά και 2/11 τρίποντα) οδήγησε την Χίμκι στη νίκη επί της Κουμπάν με 77-72. Καλός ήταν και ο Μάλκολμ Τόμας (10π., 6ρ.), ενώ από την Κουμπάν ο Ντμίτρι Κουλάγκιν είχε 19 πόντους. Πλέον το σκορ είναι 2-0 υπέρ της Χίμκι, που χρειάζεται μία ακόμα για να περάσει στους ημιτελικούς.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς Ούνιξ-Νίζνι Νόβγκοροντ, που είναι πλέον ισόπαλη 1-1, καθώς η Νίζνι νίκησε στην έδρα της με 77-74. Ο Στέβεν Γέλοβατς σκόραρε 29 πόντους και διέλυσε την άμυνα της Ούνιξ, για την οποίαν επέστρεψε ο πρώτος σκόρερ της, Τζαμάρ Σμιθ (δεν είχε παίξει στον πρώτο αγώνα), αλλά ήταν άστοχος (9π. με 4-13 σουτ), ενώ κακός ήταν και ο Λάσμε (4π.). Ο Κολόμ σκόραρε 20 πόντους για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ