Ψ

Ψ

Με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να σκοράρει 11 πόντους η Ανδόρα νίκησε καθαρά εντός έδρας τη Βαλένθια με 87-69 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ACB. Εκμεταλλεύτηκε με αυτό τον τρόπο την ήττα της Μάλαγα στην Μπανταλόνα (78-85) και άρπαξε την ύστατη ώρα την έκτη θέση στη βαθμολογία, που την στέλνει πάνω στην Μπαρτσελόνα στην […]

Με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να σκοράρει 11 πόντους η Ανδόρα νίκησε καθαρά εντός έδρας τη Βαλένθια με 87-69 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ACB. Εκμεταλλεύτηκε με αυτό τον τρόπο την ήττα της Μάλαγα στην Μπανταλόνα (78-85) και άρπαξε την ύστατη ώρα την έκτη θέση στη βαθμολογία, που την στέλνει πάνω στην Μπαρτσελόνα στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Η Μπάρτσα νίκησε χωρίς προβλήματα στην έδρα της την Σαραγόσα με 100-84.

Εύκολη νίκη πέτυχε και η Τενερίφη του Φώτη Κατσικάρη και του Κώστα Βασιλειάδη (σκόραρε 10 πόντους με 2/8 τρίποντα) στη Σεβίλη επί της Μπέτις. Αυτό το 109-62 μάλιστα συνιστά την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας της και την στέλνει πάνω στη Ρεάλ στα πλέι οφ, καθώς της επέτρεψε να «κλειδώσει» την όγδοη θέση.

Η «βασίλισσα» έχοντας προ πολλού εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση και έχοντας αδειάσει μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε στο Βελιγράδι για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχασε στα Κανάρια Νησιά από τη Γκραν Κανάρια με 88-78.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Μπαρτσελόνα – Σαραγόσα 100-84
Μούρθια – Εστουντιάντες 71-77
Φουενλαμπράδα – Χιπουσκόα 84-70
Ανδόρα – Βαλένθια 87-69
Γκραν Κανάρια – Ρεάλ 88-78
Ομπραντόιρο – Μπασκόνια 77-83
Μπανταλόνα – Μάλαγα 85-78
Μπούργος – Μπιλμπάο 90-86
Ρεάλ Μπέτις – Τενερίφε 62-109

Τα ζευγάρια των πλέι οφ:

Ρεάλ – Τενερίφε

Βαλένθια – Γκραν Κανάρια

Μπασκόνια – Μάλαγα

Μπαρτσελόνα – Ανδόρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ