Ισοφάρισε η Μπάμπεργκ, εξαιρετικοί οι Ζήσης και Χάκετ

Ισοφάρισε η Μπάμπεργκ, εξαιρετικοί οι Ζήσης και Χάκετ

Ο Ελληνας γκαρντ πέτυχε 7 πόντους και είχε 3 ασίστ, ενώ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε 11 πόντους και 6 ασίστ στη νίκη επί της Μπάγερν με 78-65.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντορέλ Ράιτ η Μπάμπεργκ νίκησε με 78-65 την Μπάγερν Μονάχου και ισοφάρισε σε 1-1 την ημιτελική σειρά των πλέι οφ του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, έχοντας άξιους συμπαραστάτες του τον Νίκο Ζήση και τον Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ελληνας γκαρντ αγωνίστηκε 23 λεπτά, έχοντας 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε 11 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των ηττημένων, οι οποίοι στο πρώτο παιχνίδι είχαν συντρίψει το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι, ξεχώρισε ο Κάνιγχαμ με 15 πόντους, 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Το αποψινό παιχνίδι πάντως δεν είχε καμία σχέση με τον αγώνα που διεξήχθη στο Μόναχο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Βαυαρούς να έχουν προβάδισμα μόλις ενός πόντου (35-34). Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τους δύο αντιπάλους στο 59-59, με τους γηπεδούχους στην τέταρτη περίοδο να παίζουν εξαιρετική άμυνα και να φτάνουν στην πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα των Ζήση και Χάκετ δέχθηκε μόλις 6 πόντους από την Μπάγερν, ενώ σκόραρε 19 στο καλάθι στον Βυαυαρών. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο Μόναχο, με το τρίτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (25/05). Υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις 3 νίκες.

Πλέον η σειρά που είναι ισόπαλη σε 1-1, μεταφέρεται στο Μόναχο (25/5), ενώ η πρόκριση στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος θα κριθεί στις 3 νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 34-35, 59-59, 78-65

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ