Γαλαξίας αστέρων, στο αντίο του Πίρλο στο Σαν Σίρο (vids/pics)

Γαλαξίας αστέρων, στο αντίο του Πίρλο στο Σαν Σίρο (vids/pics)

Ο Πίρλο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του σε ένα προς τιμήν του φιλικό στο Σαν Σίρο του Μιλάνου και πλήθος συμπαικτών, αντιπάλων και αστέρων παγκόσμιας λάμψης έδωσαν το παρών και αγωνίστηκαν.

Ενδεικτικά οι παίκτες που βρέθηκαν στο στάδιο όπου μεγαλούργησε ο «μαέστρος» Αντρέα Πίρλο με τις φανέλες των Μίλαν και Ίντερ, χωρίστηκαν στην μπλε και την άσπρη ομάδα.

Το… ρόστερ των μπλε περιλάμβανε παίκτες όπως οι Μπουφόν, Καφου, Φεραρα, Ματεράτσι, Ντε Ρόσι, Αλμπερτίνι, Ζέεντορφ, Κασάνο, Ροναλντίνιο, Σεβτσένκο, Τέβες και Βέντολα.

Και οι λευκοί από την άλλη δεν πήγαιναν πίσω σε ονόματα και ποιότητα. Πως αλλιώς άλλωστε, αφού αγωνίστηκαν οι Ντίντα, Κοστακούρτα, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μαλντίνι, Νέστα, Ζανέτι, Λεονάρντο, Πίρλο, Ρούι Κόστα, Ντι Ντάλε, Ινζάγκι, Μπάτζιο, Ντελ Πιέρ Τότι, Βιέρι και Ρονάλντο («ο χοντρός»).

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης αυτής όπως και φωτογραφίες από τα αστέρια του παρελθόντος αλλά και του παρόντος που μας έχουν γεμίσει με ποδοσφαιρικές αναμνήσεις:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ