Επεισόδια μεταξύ οπαδών της Λέφσκι και της ΤΣΣΚΑ στη Σόφια

Επεισόδια μεταξύ οπαδών της Λέφσκι και της ΤΣΣΚΑ στη Σόφια

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά στη Βουλγαρία μεταξύ των οπαδών της Λέφσκι και της ΤΣΣΚΑ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά γυναίκα αστυνομικός.

Η μεγάλη αντιπαλότητα που υπάρχει στη Βουλγαρία μεταξύ Λέφσκι και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, δυστυχώς ξέφυγε από τα ποδοσφαιρικά πλαίσια. Περισσότεροι από 20 οπαδοί της Λέφσκι, συνελήφθησαν για έκρηξη που προκάλεσε τον τραυματισμό γυναίκας αστυνομικού.

Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρή βλάβη στα μάτια και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Όπως δήλωσε ο Αντον Ζλατάνοφ, ο επικεφαλής της αστυνομίας: «η αστυνομικός είναι ακόμη σε κακή κατάσταση, υποβλήθηκε σε επέμβαση, όμως υπάρχουν πολλά κομμάτια γυαλιού στο πρόσωπό της και το μάτι της. Μια τέτοια ενέργεια είναι απαράδεκτη, δεν είναι πυροτέχνημα ή μικρή βόμβα, είναι μια βόμβα, ένα εξαιρετικά δυσάρεστο και άσχημο περιστατικό. Περισσότεροι από 20 οπαδοί της Λέφσκι συνελήφθησαν και κρατούνται, αλλά δεν μπορώ να πω τον ακριβή αριθμό».

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων. Μάλιστα το 2000 ένας άνθρωπος είχε σκοτωθεί από έκρηξη βόμβας.

Το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-2 με την Λουντογκόρετς να βρίσκεται στο +8 από την ΤΣΣΚΑ και την Λέφσκι να παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ