Ρεάλ Μαδρίτης : Τέλος ο Ματσιούλις

Ρεάλ Μαδρίτης : Τέλος ο Ματσιούλις

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιόνας Ματσιούλης, η οποία ήρθε κοινή συναινέσει. Ο Λιθουανός φόργουορντ αναζητάει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έπειτα από παρουσία 3,5 χρόνων στη Μαδρίτη. Ο κύριος λόγος του «διαζυγίου» των δύο πλευρών είναι ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του 33χρονου φόργουορντ με τη φανέλα της […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιόνας Ματσιούλης, η οποία ήρθε κοινή συναινέσει. Ο Λιθουανός φόργουορντ αναζητάει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έπειτα από παρουσία 3,5 χρόνων στη Μαδρίτη.

Ο κύριος λόγος του «διαζυγίου» των δύο πλευρών είναι ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του 33χρονου φόργουορντ με τη φανέλα της Ρεάλ. Μάλιστα, ήταν εκτός αποστολής στα περισσότερα παιχνίδια της στηv Euroleague.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2016, το οποίο έλυσε πρόωρα. Με τη «βασίλισσα» ο Ματσιούλις πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague το 2015 στον τελικό της Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Λιθουανός μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ