Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές 1-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές 1-2

Βαριά άρρωστη η Βασίλισσα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Copa Del Rey χάνοντας άμεσα στο Μπερναμπέου από τη Λεγκανές με 2-1, χάνοντας την πρόκριση στα εκτός έδρας γκολ.

Η Ρεάλ φαίνεται πως παραπατάει εντός των τειχών εδώ και αρκετούς μήνες. Με τον Ρονάλντο να παίζει σαν CR7 μόνο στο Champions League και να προκαλεί τριγμούς με τα καπρίτσια του και το πρωτάθλημα Ισπανία να έχει κριθεί εδώ και καιρό, ήρθε τώρα το τελειωτικό χτύπημα για τους Μαδριλένους.

Η Λεγκανές ήρθε στο Μπερναμπέου έπαιξε την μπάλα της και ταπείνωσε την Βασίλισσα μέσα στο σπίτι της. Έξυπνα στημένο οι παίκτες του Γκαριτάνο, έδωσαν χώρο στη Ρεάλ και χτύπησαν…. φονικά στις αντεπιθέσεις. Ο Εράσο άνοιξε το σκορ στο 31’ φέρνοντας το ματς στα ίσα (η Ρεάλ είχε νικήσει εκτός έδρας με 1-0), με το 1-0 να είναι ο σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το μείγμα βασικών και αναπληρωματικών του Ζιντάν αντέδρασε με τον Μπενζεμά να σκοράρει στο 47’ και να κάνει το 1-1, δείχνοντας πως εύκολα ή δύσκολα οι Μερένχες θα καθάριζαν την πρόκριση.

Ο Εράσο μετά από σκόρερ έγινε δημιουργός για το 2-1 της Λεγκανές με θύτη τον Γκάμπριελ. Από εκεί και πέρα Ρεάλ όπως ήταν λογικό πίεσε και έχασε ευκαιρίες. Ο Μπενζεμά (82’) και ο Ράμος (85’) νικήθηκαν από τον Σαμπάν αλλά και ο Μπόρχα Μαγιοράλ ήταν άστοχος στο 82’ και κάπως έτσι το τεράστιο κάζο για τη Ρεάλ είναι πλέον γεγονός.

Οι παίκτες του Ζιντάν πλέον παίζουν μόνο για το Champions League, βρισκόμενοι εκτός από κάθε άλλο τίτλο που θα μπορούσε να διεκδικήσει στη σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ